www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

17.4.2005 Você é legal

Edessäni bussissa istuu, leikkii, nauraa ja melskaa kaksi valloittavan eläväistä sisarusta, arviolta ala-asteen hiljattain aloittaneita. Sitten kun minulla on lapsia, niin ne ovat juuri tuollaisia kilttejä rasavillejä. Puoliunisena seuraan tyttöjen hääräilyä. Toinen heistä osoittaa ulos ja sanoo sisarelleen: ”Katso mitä värikkäitä perhosia!”. Ulkona on jo melko pimeää, eikä takuulla mitään perhosia, mutta vaistomaisesti käännän katseeni ulos. Tytöt huomaavat hölmön eleeni ja nauraa käkättävät niin kuin vain ala-asteikäiset voivat ja alkavat vitsailla kustannuksellani.
Osallistun leikkiin ”katsomalla” aina tarvittaessa perhosia ikkunasta ja tarjoamalla näin makoisat naurut siskoksille. Vanhempi tytöistä on kymmenvuotias ja hänen mielestään koulu on muuten tylsää, mutta kuvis ja liikunta on kivaa. Isona hänestä tulee tanssija.
Nuorempi kahdeksanvuotias on ujompi, mutta isosisko johdattelee keskustelua sitäkin sukkelammin ja kyselee kaikennäköistä.
Bussimatka kuluu rattoisasti. Mieleni muistuu tasan kolme kuukautta sitten tekemäni ensimmäinen bussimatka Brasiliassa, kun menin Sao Paulosta Maringaan. Myös silloin eräs pikkutyttö oli kovin innokas keskustelemaan kanssani, mutta minä, joka olin ensimmäistä päivää maassa en ymmärtänyt vielä juuri mitään.
Tänään ennen kuin jäin bussista lahjoitin tytöille yhden euron kolikon, joka minulla sattui olemaan lompakossa. Isosisko kommentoi tähän: ”Você é legal”, eli sinä olet hyvä tyyppi ja sen jälkeen sain opettaa, miten se sanotaan englanniksi… You are cool.

Comments:
Mulla on kanssa ikävä kaikkia teitä ja odotan innolla Suomen visiittiäni! Vaikka viihdynkin maailmalla, niin mikää ei korvaa kaikkei läheisimpiä ja rakkaimpia ihmisiä.

beijos,

-JoGi
 
Kutsun mukaan toisen nuorenparin häät alkavat 17:30, joten taidan jopa ehtiä edustamaan ennen sitä myös Karehutielle!
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?