www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

20.10.2005 Harmaapukuinen mies

Keski-ikäinen laiha mies pukeutuu aina siniharmaaseen hieman kauhtuneeseen pukuun ja tupakoi paljon. Hän on jatkuvasti hieman äreä, tai jos ei äreä niin laiskasti välinpitämätön. Todennäköisesti hän on työnarkomaani ja naimaton.

Eilen töiden jälkeen osallistuin Bahialaisen näyttelijäryhmän kehollisen ilmaisun työpajaan. Siinä oli pieni teatterimaailmaan vahingossa tipahtanut teekkari ihmeissään, kun työpaja aloitettiin manaamalla esiin esivanhempien energiaa, joikaamalla ja tanssimalla piirissä. Neljän tunnin sessio ei sentään kokonaan ollut yhtä psykoottista, vaan itseasiassa kohtalaisen avartava kokemus. Mielenkiintoisia harjoituksia väsymykseen asti.

Ensimmäisen kappaleen kuvaus oli minun mielikuvitukseni tuotetta seuraavanlaisesta harjoituksesta: Kaikki osallistujat kävelevät taukoamatta ristiin rastiin huoneessa ohjaajan antaessa ohjeita.
-Nostakaa hartiat niin ylös, kuin mahdollista, mutta kävelkää ja olkaa muuten ihan normaalisti.
-Havainnoikaa kehonne reaktioita ja antakaa mielikuvituksenne luoda roolihahmo tästä lähtökohdasta (ylösnostetut hartiat), mutta välttäkää itsestäänselvyyksiä.
-Kehittäkää roolihahmoa edelleen, miten hän puhuu, miten liikkuu, mitä ajattelee, mitä tuntee jne.

Tänään olen menossa katsoman samaisen teatteriryhmän esitystä.

Comments:
Mielenkiintoista, miten ympäristö ja kulttuurit vaikuttavat ihmisten mielikuviin ja sitä myötä toimintaan.

Minä sain pientä shokkihoitoa kun väittelin ennen aseistariisumiskansanäänestystä yhden ihan fiksun oloisen kaverin kanssa ja hän kommentoi tyyliin: ".. jos joku vaikka hyökkäisi perheeni kimppuun, murhaisi tai raiskaisi siskoni, niin TOTTAKAI minä lähtisin kostamaan ja yrittäisin tappaa hänet."
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?