www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

14.10.2005 Melkein sukua julkkikselle taas vauhdissa

Assim, como Gtierrez, o finlandês Antti Jogi Poikola, 26, veio para o Brasil como trainee, ou estagiário, pela Aiesec.
Curiosamente,vindo de um dos países mais frios de que se tem noticia, Poikola afirma nunca ter passado tanto frio na vida. “É que aqui no Brasil a gente passa frio fora e dentro de casa. Tomar banho a uma temperatura de 8 ºC não é fácil”, relata. Álem do frio, a maior dificuldade no país tropical foi a língua. O finlandês falava inglês e nenhuma palavra em português. Hoje, nove meses depois, já conjuga perfeitamente os verbos e fala português melhor que muitos brasileiros.

O Diário, Sexta-feira, 14 de Outubro de 2005 – Pág. 14

Kuten Gutierrez myös suomalainen Antti Jogi Poikola, 26, tuli Brasiliaan työharjoitteluun Aiesecin vaihtoohjelman kautta.
Milenkiintoista kyllä, vaikka Poikola tulee yhdestä maailman kylmimmistä maista, hän kertoo, ettei eläessään ole palellut niin paljoa kuin täällä. “Täällä Brasiliassa on nimittäin kylmä sekä sisällä että ulkona. Ei ole niin mukavaa mennä suihkuun kun lämpötila on 8 ºC. Kylmyyden lisäksi suurin ongelma tropiikin maassa oli kieli. Suomalainen puhui englantia, mutta ei sanakaan portugalia. Tänään yhdeksän kuukautta myöhemmin hän jo taivuttaa verbejä sujuvasti ja puhuu portugalia paremmin, kuin monet Brasilialaiset.

O Diário (Pohjois-Paranan sanomalehti), Perjantaina 14.10.2005 – sivu 14

Tämän sanomalehtihaastattelun lisäksi olen sirkuksen puitteissa esiintynyt jo kaksi kertaa Campo Mourãon paikallistelevisiossa. Sirkusryhmämme on ollut tämän viikon tienpäällä ja pienemmillä paikkakunnilla huomio on taattu. Eilen jopa pääsin ensimmäistä kertaa antamaan nimmareita faneille!

Comments:
Jee! Mähän teen susta kohta Viihdeuutisiin jutun, kun oot julkkis.:D
 
Ihan näin anonyymi ei tartte olla, ettei edes allekirjoitusta jätä... arveleisin, että asialla oli Heli
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?