www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

25.8.2005 Historia Máxima

Tämä on niitä hetkiä, kun voi nauraa ääneen itselleen. Olen päässyt hiljattain vauhtiin Dan Brownin Anjos e Demônios kirjan lukemisessa portugaliksi. Tarina on mukaansatempaava, kardenaaleja murhataan taidetta tihkuvassa Roomassa Vatikaanin konklaavin aikaan. Lukeminen portugaliksi on vielä hitaanlaista, mutten malta laskea kirjaa käsistäni. Pieni vaihtelevan kesä-talvi-kesä-sään aiheuttama flunssanpoikanen antaa oivallisen tekosyyn jäädä kotiin lukemaan ja keittelemään teetä.

Lukunautinto keskeytyy yllättäen, kun keittiöstä leijailee sieraimiini omituinen poltettujen yrttien tuoksu. Juoksen toteamaan tilanteen, pannun pohjalla on kaksi hiiltynyttä ja käryävää teepussia. Enkelit ja Demonit, Robert Langdonin ensimmäinen seikkailu on todella on todella niin mukaansatempaava, että onnistui polttamaan teen pohjaan!

Comments:
Moiks! Ite luin sen mysteerisen kuuluisan DaVinci koodin heti kun se oli ilmestynyt suomeksi, oikeastaan juuri ennen kuin siitä tuli niin mysteerisen kuuluisa. Ja se oli kyllä tosi hyvä lähes loppuun asti, olin ihan koukussa lukemiseen! Pitäisköhän harkita tuota enkeleitä ja demoneitakin... En olekaan lukenut mitään aikoihin, ehkä sitä voisi hankkia sadepäiviksi tekemistä.
 
Minä onnistuin lukemaan tuon mysteeriresen kuuluisan Da Vinci Koodin viimekesänä matkustellessani pitkin Kiinanmaata. Ensin piti kylläkin lukea vahingossa ostamani vähemmän mysteerisen kuuluisa Da Vinci Codec (julkaistu joskus 80-luvun alussa) hehe..

Joo Da Vinci Koodi on aikalailla samaa kamaa edeltäjänsä eli tämän Enkeleitä ja Demoneita kanssa. Sopii minun aijankuluksi erinomaisesti.
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?