www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

22.4.2005 Murha CM:n keskustassa

”Noin kello 19:30 eilen (torstaina) tapahtui Campo Mourãon keskustassa murha. Ninen, joka tämänhetkisten tietojen mukaan oli nimeltään Sônia sai surmansa useiden laukausten seurauksena. Hän oli omassa autossaan, kun ylättäen kaksi miestä lähestyi autoa moottoripyörällä ja toinen heistä ampui. Naisen kymmenenvuotias tytär, joka oli autossa sai myös osumia ja on tällä hetkellä tarkkailussa sairaalassa.”

Uutinen Tribuna de Interiorissa 22.4.2005
Suomentanut: Antti Poikola


Huhujen mukaan verityön taustalla olisi naisen ex-poikaystävä. Etsiessäni uutisia aiheesta minulle selvisi, että tämä oli neljäs murha Campo Mouraossa viikon kuluessa ja viidestoista tänä vuonna. Kohtuulliset väkivaltatilastot 80 000 asukkaan paikkakunnalle.

Muut uhrit tällä viikolla:
Tiago da Silva 15, kuoli kotitalonsa eteen ilmeisesti vankikarkurin luodista eilen torstaina kello 10:30. Aloin miettiä, että toivottavasti kyseessä ei le minun Tiago niminen noin 15-vuotias oppilas, joka ei ilmaantunut tänään kouluun.

Josmar Goncalves 29, sai laukauksen rintaansa sunnuntai-iltana ja kuoli sairaalassa. Motiivina oli ilmeisesti aikaisemmin illalla juhlissa kehkeytynyt riita.

Wilson Aparecida Rosenberg 18, kuoli rikospaikalle vähintään viiden luodin seurauksena niinikään viime sunnuntaina. Motiivina oli todennäköisesti kosto poltetusta moottoripyörästä.

Comments:
Heippahei :-) Oot vielä hengissä. *phew*

En mä lomaile, paitsi tänään on kyllä vapaapäivä, en vaan oo jaksant kirjotella... Oon vähän meinannu että jos vaan tylyttäs blogin kuoliaaks. :-) Mut voin mä käydä kirjottelee sulle tänne privaattikuulumisia :-D

Mitä sitä nyt tiivistäis, ei oo mitään yhtä jännää kuin sun ympäristössä, mutta vähän ihmissuhdesokkeloa, paljon treeniä, elohiirinen olkapää joka taitaa tänään vihdoin olla rauhoittunut, koulua toukokuun loppuun, lenkkejä usein (kelit on mahtavat!), juhliaki alkaa piisata joka viikonlopulle ja viikollekin, vappu kolkuttaa jo ovella... :-)

Tervetuloa vaan tänne käymään, kyllä kelpaa ku aurinko paisteloo ja on niin nättiä. Näin eilen Riittaa ja samalla Lörtsyäkin, noin tutuista puheenollen. Mut piä lippu korkeella, ehkä mä vielä jotain postaankin kerta yks nalle niitä juttuja lukis.... <3
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?