www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

27.2.2005 Foz do Iguazu

Eilen matkustin tanne aivan Paraguayn ja Argentiinan rajan tuntumaan Foz do Iguazuun, joka on kuuluisa Niagaran putouksiakin suuremmista vesiputouksista. Ystavani AIESEC Maringasta Foiz on nyt taalla vanhempiensa luona viettamassa yliopiston kesalomaa, joten majoitus ja turistiopas hoituivat.

Illalla menimme yksiin raveihin (siis ei hevos-, vaan tekno-) ja eras Foizin ystavista joutui lainaamaan henkilollisyystodistusta, koska oli alaikainen. Ei mitenkaan niin kummallista, mutta kun siihen lisaa, etta se samainen alaikainen ystava toimi meidan kuskina, niin paastaan taas niinsanottujen kulttuurierojen pariin.

Ravit oli ja meni ja aamulla nousimme pirteina suoraan lounaspoytaan. Lounaan jalkeen laksimme katsastamaan ne putoukset. Onhan ne kieltamatta vaikuttava naky, vaikkei nyt ole edes sadekausi, joten veden maara putouksissa ei ole maksimissaan. Turistikierros jatkui visiitilla Argentiinaan. Menimme paikalle, josta nakee kolmeen valtioon kahden rajajoen, Rio Iguazu já Rio Paraná, yhtymakohdassa.

Nyt olen matkalla takaisin Campo Mouraoon. Kuskina on Diego, se hullu psykologoi, johon tutustuin viimeviikonloppuna. Bussi olisi ehka sittenkin ollut turvallisempi vaihtoehto, silla Diego nayttaa nauttivan seka oluesta etta pilven poltosta ajaessaan!

Comments: Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?