www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

21.3.2005 Juro tuppisuu kylpee itsekritiikissä

Viimeviikolla moikkasin kadulla vahingossa rouvaa, joka hämäävästi muistutti autokoulun opettajaani. Tämän vahingon seurauksena rouva, jolla tuntuu olevan koiran ulkoiluttamisessa sama aikataulu, kuin minulla töihin menossa on alkanut moikkailla minua.

Paluu arkeen ja autokouluun, minun todellakin pitää opetella kaikkien liikennemerkkien nimet portugaliksi, sekä eri liikennerikkomusten vakavuusasteet ulkoa. Teoriakokeeseen tulee kuulemma monivalintatehtäviä tyyliin: ”Liikennemerkin I-12 nimi on a) yleisöpuhelin b)puhelin c)julkinen puhelin d)hätäpuhelin”. Hiljaa mielessäni kehtaan kritisoida kokeen mielekkyyttä, mutta tyydyn kohtalooni. Reputtaminen teoriaosuudessa voi aiheuttaa jopa kuukauden odottelun ennen, kuin pääsee uudelleen yrittämään. Hiljaa mielessäni kehtaan kritisoida byrokratian tehottomuutta…

Liikennerikkeiden, iskunvaimentimien ja kaistamerkintöjen ohella olen oppinut autokoulussa myös jotain itsestäni. Puolentoista tunnin luennoinnin jälkeen on aina tauko, jolloin ihmiset kerääntyvät pihalle juttelemaan, juoman mehua ja syömään leipää. Ikäväkseni joudun myöntämään, että kynnys osallistua keskusteluihin (muutoin, kuin kuuntelijana) on minulle hämmästyttävän korkea. Olenko sittenkin ujo ja introvertti tuppisuu? Vituttaa, kun tiedostan, että oiva tilaisuus tutustua suunnilleen ikäisiini ihmisiin lipeää käsistäni, (kuin märkä saippua) kun en saa suutani auki.

Comments:
Joo niinhän mä kai sitten lopulta kuitenkin teen, mutta toistaiseksi olo on kyvytön. Autokoulun teoriatunnit jo loppuivat, mutta uusia tilaisuuksia toivottavasti tulee.

Tällä haavaa mulla ei ole paljon futiksesta kerrottavaa. Mieluumminkin kysyn, että onko esileikin kausi jo käynnistynyt?
 
Niskasta kii nallea ja jutskaamaan! Ja anna nyt ittelles kuitenkin aikaa ja armoa sopeutua sinne, ei se niin yksinkertaista ole aina alottaa alusta ja tutustua uusiin ja uusiin ihmisiin, vaikka mukavaa loppujen lopuksi onkin. Kyllä sä ehdit siellä itelles possen kasata *luottavainen*

Millasta ohjelmaa teet salilla? Ehkä se olis inspiroivampaa jos olis joku freesi prougrami? Ja tietty munkin salitreenien yks ilo on salikaverit... Ihan niinku hypyissä hyppykaverit jne. :-) Lenkit menee sentään ilman seuraa, eilen juoksin taas keskipitkän ULKONA! Ja tänäänkin aurinko paistaa iloisesti :-) terveisiä siis!
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?