www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

10.3.2005 Salonki-urheilua

Työpaikan poikien kanssa oli taas futisvuoro varatattuna. Minua kylla varoitettiin, etä halli olisi melkoisen kaukana. Kun minulla ei ole kuitenkaan muita kulkuneuvoja käytettävissäni, kuin omt koipeni, niin lähdin hallia kohti 50 minuuttia ennen vuoron alkua jasaavuin siltikin perille noin vartin myöhässä ja valmiiksi hikisenä.

Tälä kertaa ei pelattu pehmeällä hiekalla, vaan sisähallissa kovalla lattialla niinsanottua "salonki-futista". Peli on nopeatempoista ja huomattavasti teknisempää, kuin hiekalla pelattava versio. Etenkin teknisyys tuotti minulle, suuren potkupaloansan kasvatille, ongelmia. Kun pallo pomppii kohti se pitäisi saada otettua haltuun, stä pitäisi osata kuljettaa ja lopulta vielä jokseenkin kohdistetusti potkaista eteenpäin. Liian vaikeaa, mutta hauskaa.

Comments:
Hei äiti, yhteys on kaksisuuntainen ja julkinen, kiitos kommentistasi.

potkupaloansa on tietysti brasiliansuomalainen versio potkupallokansasta.

Tämä puolestaan oli tarkoitettu ironiseksi lausahdukseksi idealla, että Suomessa ei osata pelata jalkapalloa vaan lähinnä potkupalloa.

Nyt kun olen saanut nettiyhteyden kotiin läppärille, niin teksteihin on ilmestynyt ä-pilkkuja, mutta toisaalta myös viallisen näppäimistön takia vastaava määrä puuttuvia kirjaimia. (voikohan tekstiin ilmestyä puuttuvia kirjaimia???)

Toiseen suuntaan pääsin pyörän tarakalla.
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?