www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

Ekstra-postaus

Nyt olen saanut paivitettya kaikki paivakirjani tapahtumat tanne blogiin. Siis oikeasti kirjoitan juttuni ensin fyysiseen pieneen mustaan paivakirjaan, jonka toisessa paassa on oma henkilokohtainen sanakirjani ja jota kuljetan aina mukanani. Tama on siis ensimmainen ja todennakoisesti myos vahaan aikaan viimeinen postaukseni, jonka teen suoraan blogiin. Mahdollisuus tahan todelliseen online-kirjoitteluun tuli, kun olen nyt odotellut uudella tyopaikallani pomoani saapuvaksi jo kohta neljan tunnin ajan ja nainollen ehtinyt lukea ja kirjoittaa jo vaikka mita.

Haluaisin kaikkia kannustaa kokeilemaan kommentointimahdollisuutta, silla on erimukavaa kuulla, jos joku on kuulolla. Jos haluaa ihan omalla nimella kommentoida niin voipi luoda itselleen tunnuksen www.blogger.com sivulla taiu sitten kayttaa geneerista kommuuni-tunnusta, jonka salasana on sen kommuunissa asustavan kissan nimi kaikki pienella kirjoitettuna.

Lampimat terveiset kaikille sinne talven keskelle! -JoGi

Comments:
Ei täällä nyt niin kylmä ole, pari astetta pakkasta ja eilen oli pitkän pimeän (ja märän ja tuulisen) talven ensimmäinen keväinen päivä, aurinko paistoi täydeltä terältään! Teki hyvää muistaa sitäkin mollukkaa. :-)

Ja tiedänhän minä että kadehtiminen on turhaa, en minä niin tosissani... Pidän omasta elämästäni ja vaihtosuunnitelmat lievittää kaukokaipuuta. Mutta nauti nyt siellä taas :-)

Sporttailtua tulee joo aika paljon, enemmänkin tekis mieli, ei viikon päivät riitä kaikkeen! Tekis mieli käydä vielä useammin salilla, hyppäämässä, toisinaan jumpassa ja kokeilla uusia lajeja kuten savatea ja palata vanhan eli nyrkkeilyn pariin. Jos vain voisi urheilla kokopäiväisesti *huokaus* :-)

Koulukin tosin on kivaa, taidankin kirjoittaa siitä seuraavan postaukseni... Piä lippu korkeella, sinä nalle jolla on varsin hyvä varsi ;-) Näen muuten Tarun ensi viikon tiistaina, vienkö terveisiä? Ja viikonloppuna Vapun, Markuksen, Johkun ja Villen ainakin. Mut moikkelis, ens kertaan!
 
Tottakai viet terveisia Tarulle! Sano sille vaikka, etta kaipaan uima-allasta, jota en ole viela taalta loytanyt. Muille terveisten lahettaminen taitaa olla myohaista, mutta ehka ymmarsit niita valittaa pyytamattakin...

Niin ja kylla se elama taalla sitten arkistui kertarysayksella, niinkuin uudemmista posteista voi lukea. Nyyh, mutta kuitenkin, eikohan se viela iloksi muutu.
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?