www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

5.2.2005 Transumarkkinat

Joukko kannisia, karvaisia ja leveaharteisia ballerinoja piirittaa minut, yhdella on tuhti kaljamaha ja kaikilla samanlaiset vaaleanpunaiset pitsihameet, seka raikea meikki. He eivat ole ainoita, vaan yhtakkia koko kaupungin miehet ovat paattaneet pukeutua naisiksi ja lahteneet kadulle juhlimaan. Toki myos naiset ovat liikenteessa, mutta ihan omana itsenaan. Mielenkiintoisen nakoista onkin, kun kiihkeasti suutelevasta pariskunnasta molemmat nayttavat naisilta, toinen vain huomattavasti rumemmalta kuin toinen.

Varsinainen karnevaalien avajaispaiva on vasta huomenna, mutta jo tanaan yksi samba-rekka johdatti tanssivaa kansaa kaupungin lapi. Rekan lavalla oli bandin lisaksi karnevaalien kuningatar ja perintoprinsessat, kaikki taydellisen vartalon omaavia mustia sambattaria bikineissa. Oma suosikkini oli ehdottomasti toinen perintoprinsessa, joka hymyili enemman kuin muut.

Viela palatakseni vallitsevan miesten pukeutumistyylin esittelyyn: nyt minua ensimmaisen kerran toden teolla harmitti, ettei minulla ole kameraa mukana, silla yksi kuva todellakin kertoisi enemman, mita tassa pystyn kuvailemaan. Eras mieleenpainuva naky oli kun mehilaiseksi puettu pikkutytto vilkutti naiseksi puetun isansa olkapailta ohikulkijoille. Ilotulitusten rajahtaessa pikkumehilainen peitti korvansa.

Comments: Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?