www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

29.1.2005 Fundaçao Educere

Ruhtinaallisten kahden tunnin younien jalkeen minua tultiin hakemaan tutustumaan tulevaan tyopaikkaani ja kamppaani.

Fundaçao Educere on tietynlainen koulutus- ja tutkimuslaitos, seka yrityshautomo, jonka toiminnan rahoittaa mm. sairaalainstrumenttien desinfiointilaitteita valmistava Cristófoli niminen yritys. Talla hetkella hautomon tiloissa toimii kahdeksan yritysta, joista osa on suoraan Cristófolin alihankkijoita ja osa taas puuhailee omien laaketieteen tekniikan tuotteiden parissa. Esimerkkina mainittakoon hemodialyysikoneiden suodattimien puhdistukseen ja kierratykseen tarkoitettu laite, jonka tuotekehitys on loppusuoralla.

Koska Fundaçao Educeren ja Cristófolin johtaja Ater Cristófoli ei ollut paikalla niin en vielakaan saanut selvyytta varsinaisesta toimenkuvastani. Haudottavien yritysten tyontekijat ja joissain tapauksissa itse yrittajatkin ovat nuoria, jotka kasittaakseni ovat saaneet teknisen koulutuksensa Fundaçao Educeressa. Mita ilmeisimmin minun tulisisi olla osa tata koulutusvaihetta sitten kun hallitsen riittavan hyvin portugalin kielen. Tyoymparisto ja tyokaverit vaikuttivat kuitenkin oikein mukavilta.

Tiagon kotona ruokarukouksen kera nautitun lounaan jalkeen palasimme Maringaan. Vaikka edellisillan kuski oli talla kertaa todennakoisesti selvinpain ei hanen ajotyylian vielakaan turvalliseksi voi kehua.

Kuinka ollakaan, jotteivat juhlat loppuisi kesken niin illalla oli vuorossa ekonomien valmistujaistanssiaiset. Puku paalle kolmannen kerran viikon sisalla ja jalala koreasti. Jotkut yleisimmat karnevaalibiisit , joita tanssijaisissa on soitettu alkavat jo juurtua paahan.

Neljan ja puolen realin niin sanotusta hot-dogista (cachorro quinte), jonka ostin yopalaksi olisi riittanyt syotavaa helposti kolmele tai viidelle hengelle.

Comments:
Selasin eilen sun kuvagalleriaa ja iski hirveä matkakuume! Nautiskele nyt siellä sitten <3 Suomessa on plus yksi ja keli sen mukainen, märkää ja likaista siis, eläköön loska.

Tuli myös ikävä wanhan kommuunin aikoja, sitä kun kahvi oli valmista ja hummus kalaa *huokaus* Onneksi voin muistella.

Voi hyvin siellä! toivoo aito alkuperäinen kommuuNisti
 
Kiva, etta edes joku on loytanyt taman kommentointi-option, mutta se onkin varmaan luontevaa sinulle kun pidat omaakin blogia.

Joo kylla vanhoja hyvia aikoja on aina mukava muistella!

Jotain koodeja X Y Z ;)
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?