www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Jogistar. Make your own badge here.
 

11.2.2005 Mieli maassa

Perjantai-ilta, eika mitaan tekemista. Kamppikset ovat kumpikin tahoillaan ilmeisesti tyttoystaviaan tapaamassa, kaupunki on pieni, enka tunne taalta ketaan. Olisikohan tama nyt sitten sita paljon puhuttua kulttuurishokkia, ainakaan olotilassa ei ole kehumista.

Vaikka aikaa olisi, niin edes porttugalin opiskelu ei nyt maita ja vain vakisin sain vaannettya kasaan kymmenen uuden sanan paivatavoitteeni. Metodini on, etta luen aikakausilehti VEJA:n artikkeleita ja alleviivaan sanoja, joita en tunne. Kymmenen uutta sanaa loytynee yleensa jo palstan tai parin mittaisesta tekstista, mutta tama ei esta ymmartamasta artikkeleita. VEJA onkin huomattavasti kevyempaa luettavaa, kuin Paulo Coelho tai Jorge Amado, joiden tavaamisen portugaliksi jatin suosiolla tuonnemmaksi.

Kaipa tama elama ajan kanssa taallakin muuttuu mielenkiintoisemmaksi, pitaa varmaan hankkia uusia harrastuksia, kenties jotain brasilialaista vaikka samba atai capoeiraa.

Comments:
Kiitos kommenteista Tarja ja Helja!

Palasin taas yli viikon tauon jalkeen blogin aareen ja oli ilo lukea uusia kommentteja.

Tarjalle: Joo toi imbesilli-olo on oikein tuttu, valilla tulee hetkia, ettei kykene sanomaan mitaan yksinkertaisintakaan asiaa ja silloin alkaa paassa keittaa. Sitten on se toinen puoli ajasta kun kuvittelee kommunikoivansa sujuvasti ja puhelee niita naita arkisista asioista. Heti kun pitaisi oikeasti ilmaista itseaan, vaikka tunteita ja syvallisia mielipiteita, niin silloin kielimuuri taas tulee eteen ja nimenomaan "raivostuttava" on hyva sana sille kyvyttomyyden olotilalle. Mitahan raivostuttava mahtaa olla porttugaliksi...

Heljalle: Kiitos paljon AIESEC HUT:n kommenteista, on hyva tietaa, etta olette kuulolla ;) Opetushommat itseasiassa alkavat tassa ihan tuota pikaa, taman veppiversion paivitys oli unohtunut minulta viikoksi, joten paljon muutakin uutta on, eika mielikaan ole enaa niin maassa. Terveisia takaisin kaikille tutuille hutuille.
 
Lähetä kommentti

<< Home

Archives

tammikuuta 2005   helmikuuta 2005   maaliskuuta 2005   huhtikuuta 2005   toukokuuta 2005   kesäkuuta 2005   heinäkuuta 2005   elokuuta 2005   syyskuuta 2005   lokakuuta 2005   marraskuuta 2005   maaliskuuta 2006   huhtikuuta 2009   kesäkuuta 2009  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?